Relatel ny aftale

Vi har indgået en aftale med Relatel.

Relatel er teleselskabet for de små og mellemstore virksomheder. Med Relatel får du en erhvervstelefoniløsning, der dækker dine behov lige fra startuppen til virksomheden i rivende vækst.

 

Du kan få et hovednummer til 0 kr og med Relatels omstilling kan du sætte åbningstider og lave velkomsthilsen, så du får en professionel facade, når kunderne ringer til din virksomhed.

 

Du kan også få et ligetil mobilabonnement med fair priser, stærke udlandspakker og 5G.

Over 22.000 virksomheder bruger allerede Relatel.

 

Relatel nyhed

KaffeIMPERIET ny aftale

Vi har indgået en aftale med Kaffeimperiet.

KaffeIMPERIET er en salgs- og servicevirksomhed med salg af kaffe og kaffebryggere.
Kaffen er selvfølgelig det vigtigste omdrejningspunkt for vores forretning.

Vi har et bredt sortiment inde for kaffe, fx malet - hele bønner, Cafitesse, bæredygtig, økologisk kaffe mm.

Ligesom et stort udvalg af kaffebrygger, lige fra de almindelige kolbebrygger, der brygger en klassisk kop kaffe, over til de mere avancerede og fuldautomatiske espressomaskiner, der laver alle de spændende kaffespecialiteter som f.eks. cappuccino eller en cafe ´latte.

Vores kunder er først og fremmest erhvervskunder, lige fra den lille lokale frisør, de lidt stører kontorer, og de helt store produktionsvirksomheder.

Vi kører rundt og besøger vores kunder, i egne varebiler, hvor vi læser varer af, eller kommer for at til se til deres kaffeautomat.

For KaffeIMPERIET er service og kvalitet, et par af de vigtigste parametre, og vores mål er at være en troværdig, og seriøs samarbejdspartner op imod vores kunder. På den måde tror vi på, at vi opnår størst succes.

 

Så KaffeIMPERIET Stor i smag og stor i behag

Joachim Bang Jensen - KaffeIMPERIET

 

 

Kaffeimperiet team

Looad ny samarbejdspartner

Nyhed hos Autoleader

Vi kan nu løfte sløret for vores nye samarbejdspartner indenfor innovative ladeløsninger, LOOAD.

Efterspørgslen på el- og hybridbiler er støt stigende og det er afgørende for forbrugerne, at skiftet fra fossilt brændstof til el gøres nemt og enkelt. Derfor har vi sammen med LOOAD sammensat en alt-i-én løsning, der hjælper nye elbilsejere med at blive godt kørende fra første kilometer.

Her får du både installation, egen kvalitets ladeboks og en fordelagtig serviceaftale der bl.a. giver teknisk support, elrefusion, softwareopdateringer og meget mere. Samtidigt får du fuld kontrol over din ladeboks med appen LOOAD GO, der både styrer din ladeboks hjemme og giver adgang til over 200.000 offentlige ladepunkter i Europa.

Kom ind til en af vores mange forhandlere og oplev ladeløsningen fra LOOAD.

Looad 1

OK ladestandere nyhed

Autoleader og OK har indgået et samarbejde, som gør det muligt for dig at tilbyde dine kunder en OK Ladepakke. For hver henvisning, der bliver til et salg, får du 396 kr. ekskl. moms.

 

Lige nu får dine kunder ladeboksen til 2.995 kr. i oprettelsespris og betaler kun 199 kr./md. for leje- og serviceaftalen. Fra første januar 2023 giver vi 87 øre tilbage, hver gang dine kunder lader en kWh.

 

OK’s ladepakke er en komplet ladeløsning, inkl. levering, installation og serviceaftale. Ladepakken er perfekt til kunder, der kører under 30.000 km om året og som primært oplader hjemme.

 

Interesseret? Skriv en mail til [email protected]

OK_Benzin_El_ladestation_Marts_72dpi